maandag 19 oktober 2009

Aspirant-ledenavond 13 oktober 2009




’t Was een geanimeerde avond met ongeveer 20 bezoekers. Eerst kwam Reinier Gerritsen vertellen over straatfotografie en zijn werk als straatfotograaf. Daarna lieten de aspirant-leden Martijn, Tryntsje en André hun veelbelovende werk zien. Er ontstonden levendige, bij vlagen diepgaande gesprekken naar aanleiding van de foto’s die we af en toe ook in stille concentratie in ons opnamen. Het zou ons niet verbazen als we dit trio fotografen over enige tijd als volwaardig lid zouden kunnen begroeten.

Zoals wellicht bekend kent de GKf aspirant-leden. Dat zijn fotografen die nog niet helemaal aan een volwaardig lidmaatschap toe zijn. In twee jaar tijd kunnen zij naar een volwaardig lidmaatschap toegroeien. De aspirant-leden commissie organiseert zo’n vier maal per jaar een avond, waar aspirant-leden hun werk kunnen presenteren en bespreken. Ook komt er een GKfer vertellen over zijn of haar werk.
De volgende avond vindt op 8 december plaats. Aspirant-leden hebben de zelfde rechten als volwaardige leden, behalve stemrecht en recht op een plaats in vertegenwoordigende commissies of het bestuur.
(Jaap Bijsterbosch)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten